Rezervare Hotel Edy's Royal:

Petrecere 8 Martie 2020

Restaurant Edy's Royal Braila

Rafinament, eleganta, bucatarie romaneasca si internationala ! Nunti, botezuri, petreceri, Conferinte !

Imbinand eleganta cu rafinamentul si arta culinara cu serviciile de inalta calitate, Restaurantele Edy's reprezinta locul ideal pentru organizarea evenimentelor de orice tip : nunti, botezuri, aniversari, majorate, baluri de absolvire, petreceri tematice, petreceri corporate, cocktailuri, receptii, conferinte, etc.
Va punem la dispozitie o gama variata de meniuri traditionale romanesti ,completate cu delicii culinare din bucataria internationala.La cererea dvs, acestea pot fi combinate sau modificate, oferind astfel flexibilitate deplina in alcatuirea meniului cat si adaptare la bugetul dvs.
Va asteptam in cele 2 locatii situate pe Bd Independentei nr.97-99 si strada Mihai Eminescu nr.13


Interior restaurant Edys Royal

Restaurant Edy's Royal

Restaurantul Edy's Royal, cu o capacitate de 170-200 de locuri, dispuse la mese rotunde,decorat intr-un stil classic, cu note arhitecturale distinse si culori armonioase.
Restaurant Vila Edy's - parter

Restaurant Vila Edy's

Situat in centru istoric al orasului, Restaurantul Edy's dispune de un salon cu o capacitate de 92 locuri si un separeu pentru 44 persoane. Eleganta si rafinament !
Restauranr Edys

Camera duble twin, 4*

Este o camera cu doua paturi de o persoana, spatioasa, cu mobilier de calitate, amenajata intr-un stil modern, elegant, in culori special gantite pentru o sedere relaxanta si confort maxim.